fbpx

Parteneri

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 233.000 de angajați în 59 de țări și piețe.

La Continental Sibiu sunt fabricate anual aproximativ 33 de milioane de unități electronice de control. Printre produsele dezvoltate, testate și fabricate în Sibiu se numără sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de accelerație care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol. Continental Sibiu are în prezent aproximativ 4500 de angajați care combină cunoștințele în dezvoltare software și hardware, experiența în design și simulare, inovația în domeniul inteligenței artificiale, a big data și procesele de producție. Jumătate din nurmărul angajaților Continental Sibiu lucrează pe linia de producție.

Miele - Premium brand de peste 120 de ani.

 

 

Compania este prezentă în România-Brașov cu o fabrică de producție și un departament de Dezvoltare Software. 

Aria de producție asigură necesarul de componente electronice și subansambluri pentru unitățile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente Miele. 

În cadrul departamentului de Dezvoltare Software sunt realizate programe software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

Brandul premium Miele s-a consolidat pe încredere și respect, valori care ne recomandă drept un angajator dorit și în România.

Filozofia noastră “Immer besser – Întotdeauna mai bine”, ne determină să continuăm să dezvoltăm și să realizăm produse de înaltă calitate. “Noi la Miele ne dezvoltăm pentru a avea o experiență premium” – aceasta este viziunea noastră în Brașov, viziune care ne călăuzește în activitatea zilnică. 

Mediul de lucru dispune și oferă acces la tehnologie modernă, iar angajații sunt încurajați să experimenteze și să facă schimb de idei, generând inovație. 

Miele este mai mult decât un business. Fiecare coleg contează și primește suport să se dezvolte atât personal, cât și profesional.

Dacă dorești să ne cunoști, ne poți găsi la:

  • numărul de telefon: 0738 299 829;
  • adresa de mail: recrutare@miele.ro;
  • sediul nostru: Calea Feldioarei, Strada Carl Miele, nr 1.

 

www.miele.ro

RAP Tronic – develops and integrates engineering solutions. Provides effective project management and implementation in food, beverages, tobacco, pharmaceutical, personal care and chemical industries.

www.raptronic.com

Schaeffler România este cea mai mare investiție a Grupului Schaeffler din estul Europei și produce în Cristian – Brașov, componente pentru industria de autovehicule și rulmenți grei pentru diferite aplicații industriale. Înfiinţată în anul 2002, Schaeffler România prevedea realizarea unei fabrici cu 3 hale de producţie cu o suprafaţă totală de 55.000 mp. După o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, fabrica ocupă o suprafaţă de 42,5 hectare, din care mai bine de 140.000 de metri pătraţi construiţi, suprafață pe care se regăsesc cele 6 hale de producţie.

Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație, pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sistem inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsie electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de retratare a gazelor de evacuare. În 2019, Vitesco Technologies, o divizie a Continental AG, a înregistrat vânzări de 7,8 miliarde de euro și angajează peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume. Vitesco Technologies are sediul central în Regensburg, Germania.

Compania produce în Brașov unități de alimentare cu combustibil, unități de transfer fluide AdBlue, cât și o serie de subansamble ce intră în componența acestora. Soluțiile inovatoare aduc o contribuție majoră crescând eficiența energetică și, prin urmare, reducând emisiile de CO2 ale unei mașini. În septembrie 2016 a fost inaugurat centrul de inginerie, unde se dezvoltă proiecte ce presupun testarea și validarea produselor, precum și activități de cercetare și dezvoltare, utilizând echipamente și tehnologie de top.

Parteneri media

Parteneri logistici