fbpx

Parteneri

„În întreaga lume, un lucru este universal valabil pentru oamenii de la Accenture: Ne pasă profund de ceea ce facem și de impactul pe care îl avem asupra clienților și comunităților noastre. Este ceva personal pentru noi toți.”

Valorile noastre modelează cultura organizației noastre și definesc caracterul companiei noastre. Trăim valorile de bază prin comportamente individuale. Acestea servesc drept bază pentru modul în care acționăm și luăm decizii.

www.accenture.com/ro-en

Situată în Brașov, Cluj-Napoca și București, activitatatea Siemens R&D este reprezentată în România de echipele Siemens Advanta Development și Siemens Technology. Oameni de știință, ingineri și dezvoltatori de software sprijină Siemens în îndeplinirea cerințelor digitalizării. Oferim servicii de dezvoltare de produse pentru hardware, software și inginerie, în domeniul energiei, industriei, e-mobilității și infrastructurii inteligente. De asemenea, suntem experți în servicii și soluții IT, unde aplicațiile web, mobile și bazate pe SAP sunt dezvoltate și testate de inginerii noștri. Echipele noastre de cercetare și dezvoltare sunt active în domeniile Electronic Design, Business Analytics, Cybersecurity, Software & Systems Innovation și Embedded Systems. Lumea este în continuă schimbare și noi ne gândim mereu la ceea ce urmează. Ne puteți ajuta să construim tehnologiile și inovațiile de mâine?
#TransformTheEveyday www.siemens.ro/cariere

mthree este un specialist în formare și tehnologie care oferă cariere pentru absolvenți în bănci de investiții și companii de tehnologie la nivel mondial. Din 2015, am făcut legătura între lumea academică și cea a muncii prin programul nostru Alumni Graduate Program. Oferind pregătire tehnică și de competențe transversale, îngrijire pastorală și acces la cariere la unele dintre cele mai prestigioase branduri din lume, îi ajutăm pe absolvenți să ajungă mai departe decât au crezut vreodată că este posibil!
Compania caută și facultățile vizate:
Informatică sau o disciplină STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) relevantă.

● Locuri de muncă disponibile
software developers, suport de producție, analiști de date, servicii bancare
● Criterii de angajare
-Diplomă de licență în informatică sau un subiect STEM relevant
-Au absolvit deja și sunt disponibile pentru a începe imediat
-Abil să rezolve probleme, să rezolve probleme, analitic
-Cunoștințe bune de comunicare în limba engleză vorbită și scrisă
-Dreptul permanent de muncă în UE

● Alte informații relevante

Alăturați-vă programului mthree Alumni Graduate și veți primi:
Formare profesională complet plătită, aprofundată și interactivă, cu un grup divers de absolvenți cu aceleași preocupări, oferită de experți cu cunoștințe practice în domeniu
Un salariu competitiv pentru absolvenți
Creșteri salariale la fiecare 6 luni
Formare continuă
Experiență neprețuită în industrie și oportunitatea de a începe o carieră într-o industrie dezirabilă și competitivă

● Persoană de contact în domeniul HR pentru recrutare
Jelena Milovanovic
+447771986083
jelena.milovanovic@mthree.com

www.mrthree.com

Canal de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSP69P6928tuBWVE9jbkLAw

Raptronic Process Engineering este o firmă cu 30 de ani experiență în management de proiect și inginerie.

Execută proiecte la cheie, la nivel mondial pentru industriile curate, prin integrare și dezvoltare de soluții personalizate.

www.raptronic.com

Avem operațiuni în aproape 70 de țări și unul dintre cele mai puternice portofolii de încredere și de calitate – folosite de aproape 5 miliarde de oameni din întreaga lume. În timp ce deservim consumatorilor la nivel global, suntem, de asemenea, dedicați să fim una dintre cele mai sociale dintre companiile responsabile din lume. Mărcile, angajații, operațiunile și partenerii P&G lucrează împreună pentru a face această diferență –
fiind mai transparenți, construind parteneriate de colaborare, respectând drepturile omului, ținând cont de responsabilitatea lanțului de aprovizionare … în general, făcând ceea ce este corect. Este ceea ce ne diferențiază.

Iniţiativa Tinerilor pentru Modernizarea României (ITMR) este o asociatie nationala de tineret, înfiintata de un grup de studenti ai Facultatii de Studii Europene, Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

Misiune

Misiunea noastră statutară este aceea de a contribui la procesul de modernizare a României, prin diferitele iniţiative locale, regionale sau naţionale ale tinerilor români. În acest sens, proiectele noastre acoperă mai multe aspecte ale statului şi societăţii româneşti, de la promovarea Romaniei în străinătate (programul Investiţia în România), la acţiuni punctuale de modernizare a ruralităţii româneşti prin intermediul fondurilor structurale europene (programul Relansarea satului românesc) şi până la proiecte de formare a unei noi mentalităţi în sectorul tânăr al societăţii, mentalitate orientată spre participare civică şi dezvoltare culturală (programul Educaţie şi participare democratică).

ITMR este o organizaţie non-guvernamentală şi apolitică iar în acest spirit susţinem şi promovăm activitatea Casei Regale a României, recunoscând rolul benefic pe care aceasta instituţie apolitică l-a avut şi îl are în societatea noastră.

Parteneri logistici