Parteneri

Universitatea „Transilvania” din Braşov (UTBv) este o instituţie de învătământ superior de stat din Braşov, România, care, prin „oferta de educatie, prin cerctarea ştiinţifică şi prin numărul de studenţi reprezintă una dintre universităţile mari ale României, fiind şi universitatea reprezentativă din Regiunea 7 Centru. „Universitatea cuprinde optsprezece facultăţi și un număr de aproximativ 20 000 de studenţi

Brașov Toastmasters Club este locul potrivit pentru aceia care își ghidează viața după principiul (zicem noi) sănătos conform căruia dezvoltarea personală nu este un proiect cu dead-line de bifat în cel mai scurt timp, ci un proces continuu care presupune o investiție pe termen lung. Cam cât viața însăși de lung! Cu o istorie scrisă de aproape 100 de ani, Toastmasters Internațional este astăzi un punct de referință pentru practicarea comunicării orale şi pentru dezvoltarea abilităţilor de leadership.

Misiunea clubului Brașov Toastmasters este aceea de a asigura un mediu călduros, pozitiv și încurajator membrilor săi, în care aceștia să își dezvolte abilitățile native, și, în același timp, să descopere și să cultive deprinderi pe care poate nici nu știau că le au. Beneficiul pe care aderarea la un astfel de club îl aduce membrilor săi nu este cuantificabil în numărul de ore pe care aceștia îl petrec vorbind în fața unui grup, ci în numărul de experiențe de orice fel care îi definesc zi de zi.

Scopul tău este să fii numărul 1 în domeniul în care activezi?

Vrei să fii mai eficient și să economisești timp aplicând informații chiar din momentul în care le afli?

Haide să vezi cum este să faci ceea ce îți place și să fii recompensat pe măsura!

Imaginează-ți cum va fi viața ta dacă ai avea acces la niște informații care te-ar ajuta să obții tot ce îți dorești.

Care este părerea ta despre atingerea succesului dorit și de a avea o viață împlinită, folosind informații de dezvoltare personală și profesională?

Noi, echipa Alchemy Trainings & Coaching te așteaptăm cu drag la evenimentele organizate și ne bucurăm dacă vii să înveți alături de noi cum să îți creezi viața care ti-o dorești!

Iniţiativa Tinerilor pentru Modernizarea României (ITMR) aflata sun Inaltul Patronaj al Principelui Radu al Romaniei, este o asociatie nationala de tineret, înfiintata de un grup de studenti ai Facultatii de Studii Europene, Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

Misiune

Misiunea noastră statutară este aceea de a contribui la procesul de modernizare a României, prin diferitele iniţiative locale, regionale sau naţionale ale tinerilor români. În acest sens, proiectele noastre acoperă mai multe aspecte ale statului şi societăţii româneşti, de la promovarea Romaniei în străinătate (programul Investiţia în România), la acţiuni punctuale de modernizare a ruralităţii româneşti prin intermediul fondurilor structurale europene (programul Relansarea satului românesc) şi până la proiecte de formare a unei noi mentalităţi în sectorul tânăr al societăţii, mentalitate orientată spre participare civică şi dezvoltare culturală (programul Educaţie şi participare democratică).

ITMR este o organizaţie non-guvernamentală şi apolitică iar în acest spirit susţinem şi promovăm activitatea Casei Regale a României, recunoscând rolul benefic pe care aceasta instituţie apolitică l-a avut şi îl are în societatea noastră.