PARTENERI

Universitatea „Transilvania” din Braşov (UTBv) este o instituţie de învătământ superior de stat din Braşov, România, care, prin „oferta de educatie, prin cerctarea ştiinţifică şi prin numărul de studenţi reprezintă una dintre universităţile mari ale României, fiind şi universitatea reprezentativă din Regiunea 7 Centru. „Universitatea cuprinde optsprezece facultăţi și un număr de aproximativ 20 000 de studenţi

CorporateEvents.ro activează pe piaţa locală ca un grup restrâns de companii, organizații şi persoane autorizate, încă din anul 2004, oferind organizare de evenimente corporatiste și de training, formare şi certificare (perfecționare şi calificare) dar și servicii de consultanţă în resurse umane prin programe de evaluare şi dezvoltare la nivel individual şi de echipă (elemente de NLP şi persolog ®).

http://www.corporateevents.ro/

Biohacking-ul înseamnă folosirea unor instrumente și soluții rapide (shortcut-uri) bazate pe știință, pentru a-ți „hackui“ propria biologie (și un numai), în vederea maximalizării propriului potențial biologic. Această procedură îți va face posibil:

Îmbunătățirea performanței fizice și mentale

Creșterea productivităţii și a performanţei în muncă

Metoda se adresează in primul rând executivilor şi sportivilor de performanță, care vor să-și îmbunătățească acești parametri.

Esența metodei mele constă în recunoașterea și folosirea strategică a faptului că Respiraţia, Mișcarea, Somnul, Mintea, Nutriţia, respectiv Performanţa/Productivitatea sunt interdependente și alcătuiesc un întreg unitar.

 

http://www.biohackedself.com/

FOLK EVENTS SRL

Firmă de organizări evenimente, expoziții, târguri, conferințe, congrese  înființată în 2016.

Asigură- învățământ în domeniul cultural (cursurui de lb.străine, muzică, teatru, dans, arte plastice).

Intermedieri și  suport pentru interpretare artistică – spectacole.

Manageriere activități  recreative si distractive în spațiul privat și public.

Agenție de publicitate.

Consultanță pentru afaceri si management.

Comerț on –line.

Credem in capacitatea partenerilor nostri, de a-si gasi in interior energiile si resursele pentru realizarea cu putere si curaj a celor mai indraznete obiective. Noi ne constituim intr-un partener, angajat sa ii sprijine in dezvoltarea acestei capacitati. Pretuim si valorificam experienta clientilor nostri, dezvoltand in PARTENERIAT proiecte care sa ii conduca spre performanta. Suntem incredintati ca intr-o companie de succes, fiecare individ aduce o CONTRIBUTIE distincta la dezvoltarea si devenirea acesteia. De aceea punem accent pe DEZVOLTARE personala, in scopul dezvoltarii organizationale. Experienta partenerilor nostri arata ca performanta nu se obtine prin interventii punctuale, ci prin procese de durata. Atunci cand ii asistam in aceste procese, primordiala este RELATIA. Iar relatiile de succes se construiesc cu RESPONSABILITATE.

http://www.brumm.ro/

Planul de carieră este un întreg al deciziilor noastre. Începem cu dorința de a fi cei care vor inventa leacul pentru fericire, sau cu spargerea barierelor spațiale, și ne trezim într-un loc de unde unversul se vede doar prin ochii altora.
Niciodata nu este tâziu pentru un start up în carieră! Pentru că nu vârsta, locul sau cunoștințele te vor ține pe loc, ci ideea că este târziu!

http://www.itmr.ro/

 

 

Vom exersa rolul unui coach dar, totodată, de a primi coaching utilzând modelul GROW – unul dintre instrumentele care stă la baza coaching-ului. Sesiunile de coaching vor fi interactive, fiecare student având posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a-și forma un plan de acțiune pentru dezvoltarea carierei, astfel descoperind ca în planificarea acesteia nu doar mediul organizațional contează, cât mai ales conștientizarea resurselor proprii.

Parteneri anuali

IBM ( International Business Machines) este o corporatie americana producatoare de tehnologie avansata. IBM are sediul in Armonk, New York, avand filiale in numeroase tari de pe glob.IBM a dovedit de-a lungul anilor o inventivitate si putere de creatie enorma, pe cele mai diverse domenii stiintifice si tehnologice. Printre inventiile IBM se numara tehnologia benzii magnetice (folosita la carduri) si codul universal al produselor (codul de bare).Diversitatea si aria larga de acoperire a portofoliului (hardware, software, servicii, cercetare, finantare si tehnologie) diferentiaza in mod unic IBM de celelalte companii din industria IT.