PARTENERI

      Universitatea „Transilvania” din Braşov (UTBv) este o instituţie de învătământ superior de stat din Braşov, România, care, prin „oferta de educatie, prin cerctarea ştiinţifică şi prin numărul de studenţi reprezintă una dintre universităţile mari ale României, fiind şi universitatea reprezentativă din Regiunea 7 Centru. „Universitatea cuprinde optsprezece facultăţi și un număr de aproximativ 20 000 de studenţi

      ACCENTURE rezolvă provocările cele mai dure ale clienților prin furnizarea de servicii de neegalat în strategii, consultanță, tehnologie digitală și operațiuni.Sunt parteneri cu mai mult de trei sferturi din Fortune Global 500, stimulând inovația pentru a îmbunătăți modul în care lumea funcționează și trăiește. Cu expertiză în mai mult de 40 de industrii și toate funcțiile de afaceri, oferă rezultate transformative pentru o nouă lume digitală exigentă.

 

https://www.accenture.com

Parteneri anuali

     MONDLY lucrează pentru a crea experiențe de învățare a limbilor care să stimuleze oamenii din întreaga lume să învețe noi limbi nu numai din necesitate, ci și pentru a se bucură cu adevărat de ea. Povestea lor a început în 2013, când fondatorii, Alex Iliescu și Tudor Iliescu, au văzut oportunitatea introducerii învățării limbilor străine în tehnologiile inteligente ale viitorului. După ani de cercetare și muncă grea, au reușit și au devenit compania nr. 1 a planetei pentru a face posibilă învățarea limbajului cu recunoașterea vocală în AR și VR.

 

https://www.mondly.com/

 

         RAP Tronic vine cu soluții personalizate și integrate pentru o gamă largă de industrii. Dezvoltă și implementează soluții integrate în procesele și construcțiile industriale. Grupul RAP este alcătuit din mai multe companii. Fiecare se concentrează pe un domeniu specific: lucrări generale pentru construcții, instalații sanitare, termice, electrice și tehnologii pentru industria alimentară, a băuturilor, a tutunului, a produselor farmaceutice, de îngrijire personală și a industriei chimice. Cu sediul în Brașov, România, companiile din cadrul grupului au implementat proiecte pe plan internațional în 40 de țări pe 6 continente.

http://www.raptronic.ro/