Sesiuni de training

Cunoaște-te mult mai bine și câștigă... cu modelul de personalitate D-I-S-C de la persolog®
Data: Luni, 23 Octombrie
Ora: 14:30
Trainer: George Ghisoiu
Descriere:

Identifică punctul de pornire pentru dezvoltarea ta personală! Poţi obține o evaluare clară asupra profilului tău de personalitate. În urma cursului vei experimenta o creştere considerabilă a performanţei personale, atât în abordarea sarcinilor, cât şi în armonizarea relaţiei cu cei din jur.

Cum sa te prezinti la un interviu
Data: Luni, 23 Octombrie
Ora: 16:30
Trainer: Anca Radu
Descriere:
Vrei cu toata puterea sa obtii ACEL job? E plin internetul de tips & tricks despre cum sa te imbraci, cum sa te prezinti, sau cum sa-ti lustruiesti pantofii. Dar esti oare cu adevarat pregatit pentru intalnirea cu viitorul tau sef? Interviul inseamna relatie, comunicare, simturi, comportamente si abia apoi un schimb de informatii. Alege sa te pregatesti inteligent!
Ce nu arde in tine, nu poti aprinde in altii
Data: Marți, 24 Octombrie
Ora: 16:30
Trainer: Simona Munteanu
Descriere:

In fiecare zi, la un interval de cel putin 2 ore tinem un mini discurs , o prelegere, o prezentare a unui proiect fie la serviciu, fie la orele de curs, fie in sesiunea de examene, prin care dorim sa trasmitem un mesaj sau sustinem un punct de vedere .
In tot acest timp curg intrebari :
Am spus tot ce mi-am propus ?
Mi-am exprimat clar punctul de vedere?
Am starnit interesul ?
De ce nu a reactionat interlocutorul?
Mi s-a parut mie sau mi-a tremurat vocea?
De ce m-am blocat ?
Ah …cate as fi vrut sa mai spun !!!!!

La toate aceste intrebari si la multe altele vom raspunde impreuna si vom gasi solutii practice si simple la indemana oricui . Vom descoperi impreuna :
Cum sa iti pregatesti un discurs, prezentare sau sustinere de idei
Secretul unei exprimari reusite
Unde , cum si de ce ne antrenam curajul sa vorbim in public
Cum iti pui in valoare prezenta si personalitatea ca si vorbitor in public.
Cum ne dezvoltam increderea de sine si suntem convingatori .

Cu pasi mici in lumea mare
Data: Miercuri, 25 Octombrie
Ora: 16:30
Trainer: Roxana Cârceag
Descriere:

De pe piscuri semețe care gâdilă norii, din valuri cu spume la mal și fâțe colorate, de pe coame de cai, cămile sau elefanți, din ricșe, calești sau tuk-tuk-uri, cu nasurile lipite de geamurile compartimentelor de tren, de sub palmieri sau umbrele, din grădini baroce, din castele medievale sau de pe insule de smarald, de pe bărci și gondole, din spatele măștilor de carnaval, de pe buza mărilor și oceanelor sau din file de poveste de pe canapele pline de vise și speranțe, viața e călătoria pe care TU alegi să o trăiești. Atât și nu mai mult.

Doar că viața e scurtă, iar lumea e mare. Tu cum alegi să o trăiești?
Uitându-te la poze cu locurile frumoase în care merg alții sau trăind aventura vieții tale în locurile acelea, cu picioarele goale prin nisip, cu bocancii neobosiți pe creste, cu rucsacul pe umeri, zâmbetul în priviri și inima plină de bucurie și speranță?

Te aștept miercuri, 25 Oct., să povestim împreună despre cât de simplu e să trăiești frumos într-o lume frumoasă!

Conflict Solving
Data: Joi, 26 Octombrie

Ora: 16:30
Trainer: Timar Rozalia
Descriere:

Vi s-a intamplat sa fiti implicati intr-un conflict si sa simtiti ca mintea vi se goleste, ca folositi cuvinte care nu va apartin, ca vedeti “negru in fata ochilor”?
Adesea, aceste reacţii instinctuale nu se opresc la timp, o reactie genereaza alta reactie la nivelul celuilalt si astfel, cei doi subiecţi pot ajunge sa rupa definitiv orice raport. In momentul in care pierdem de sub controlul constientei conflictul, riscam sa ajungem sa spunem lucruri pe care nu le simtim, in care nu credem si sa-i jignim pe oamenii la care tinem cel mai mult.
Instinctul presupune REACTIVITATE, iar ratiunea presupune RESPONSIVITATE. De aceea trebuie diferentiat intre REACTIE si RASPUNS.
In cadrul cursului veti invata sa raspundeti constructiv la o situatie conflictuala si sa oferiti feedback constructiv atunci cand ceva va deranjeaza, veti afla daca folositi strategia ursuletului, rechinului, vulpii, buflintei sau a broastei testoase.

Coaching în carieră
Data: Joi, 26 Octombrie

Ora: 14:30
Trainer: Angelica Belehuz
Descriere:

 Vom exersa rolul unui coach dar, totodată, de a primi coaching utilzând modelul GROW – unul dintre instrumentele care stă la baza coaching-ului. Sesiunile de coaching vor fi interactive, fiecare student având posibilitatea de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a-și forma un plan de acțiune pentru dezvoltarea carierei, astfel descoperind ca în planificarea acesteia nu doar mediul organizațional contează, cât mai ales conștientizarea resurselor proprii.

Plan de cariera
Data: Vineri, 27 Octombrie
Ora: 14:30
Trainer: Radu Cicerone Busuioc
Descriere:

Planul de cariera este un intreg al deciziilor noastre. Incepem cu dorinta de a fi cei care vor inventa leacul pentru fericire, sau cu spargerea barierelor spatiale, si ne trezim intr-un loc de unde unversul se vede doar prin ochii altora.
Niciodata nu este taziu pentru un start up in cariera! Pentru ca nu varsta, locul sau cunostintele te vor tine pe loc, ci ideea ca este tarziu!

Stres Managment si Gestionarea Emotilor

Data: Sambata, 28 Octombrie
Ora: 10:30
Trainer: Atila Kovacs
Descriere:
Nu are descriere.

Organizator

Cu sprijinul

Parteneri

Get in contact with us

Gîngu Robert Constantin

Gîngu Robert Constantin

Coordonator

robertgingu96@gmail.com
0773 345 363

Groza Narcisa Ioana

Groza Narcisa Ioana

Președinte

narcisa.groza@gmail.com

0749 356 303
Bivolaru Irina

Bivolaru Irina

Trezorier

bivolaru.irina96@gmail.com

0726 943 447